Düşünceler Hakkında Bilmek yangın kapısı

Wiki Article

Müstacel çıkış bapları binası itibarıyla kimi özelliklerle donatılır. Bapların mebdelıca özellikleri hordaki gibidir:

Dimak aksesuar sisteminin kendine özgü kocaoğlanrt edici bir gayrı özelliği kilit + dal seti yahut panik bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Projelerin yangın ve müstacel durumlarda korunması ile müntesip hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri bütün bilgileriyla muayyentir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Yangın vakalarında insanoğluın binaları sağlamlıklı şekilde terk etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı mimariya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın kapıları, yangın esnasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Panik Durumunu Azaltma: Ani gelişen vakalar sonrasında insanlar panik evet ve bulundukları meydanı vazgeçme kılmak ister. Hızlı çıkış olanağı sunan ve yönlendirmelerle basit kullanıma malik olan baplar sebebiyle insanların ürkü durumu azalır ve emniyetli çıkış sağlanır.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, fiyatını etkileyen bir özge faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara Yangın Kapısı şayan olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği için size haber verecektir.

Bununla yan yana yangın merdivenlerinin bir canipının kemiksiz olması ve dumandan sarsılma ihtimalini bertaraf etmesi sayesinde binalarda görülen yangınlarda güç kayıplarının olma ihtimali ciddi oranda düşmektedir.

Paslanmaz çelik yangın bapları, vesair yangın kapıları kadar bina eminği düşünceının önemli bir parçbirliıdır. Yangın sırasında, paslanmaz çelik yangın kapısı, tehlikee dayanıklı malzemesi sebebiyle alevlerin başka bölümlere yayılmasını engelleyerek yangının muayene altına tuzakınmasına yardımcı mümkün ve insanların binadan emin bir şekilde boşaltma edilmesini sağlamlayabilir.

Dolgular ile kapı abesluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda kolay açılacak şekilde yangın bapsı inanma kilidi ile emin hale getirilmektedir.

Yangın bapları, yangın esnasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Yangın gibi ivedili durumlarda dâhilen ferah bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi normal durumlarda kapının açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma köstek sıfır bu kilitler yalnızca yangının zararlı etkilerini yürekeriye hapseder.

Yangın Kapısı, ivedili durumlarda binadan güvenli bir şekilde boşaltma olanakı sağlayan, kanunlarla ıztırari hale getirilmiş ve âdem evladı hayatını mahiyet alan, yapıların en önemli unsurlarından biridir.

Report this wiki page